TRUFADA
Aquo que cal : (4 personas)
1kg de patanas
400g de toma
1 gossa d’alh
jolvert
òli
Etapas de preparacion :
1- Pelar e lavar las patanas.
2- Copar en rondelas e aclapat la mitat.
3- Far coire pendent quinze minutas dins una padena amb d’oli, e assasonnar. Mesclar regularament.
4- Copar l’alh et botar dins la padena.
5- Copar la toma en lescas finas e las ajustar. Mesclar.
6- Daissar fondre la toma, e ajustar lo jolvert.
TRUFFADE
Ingrédients : (4 personnes)
1kg de pommes de terres
400g de tomme
1 gousse d’ail
de l’huile
du persil
Etapes de préparations :
1- Eplucher et laver les pommes de terre.
2- Couper en rondelles et en écraser la moitié.
3- Faire cuire pendant 15minutes dans une poele avec de l’huile.
4- Couper l’ail et le rajouter dans la poele.
5- Couper la tomme en lamelles et la rajouter. Mélanger.
6- Laisser fondre la tomme et rajouter le persil.